Over Ons

Sonja, dune beads

Wie zit achter het merk dune beads?

Het begon allemaal jaren geleden, toen ik in Miami leefde, ontmoette ik een lieve Zwitserse dame die leuke sieraden verkocht en die me aanmoedigde om de basis van de kralen technieken te leren.
Vele jaren zijn verstreken en hier ben ik weer in België, in de mooie stad Ronse. Met de hulp en aanmoediging van velen, werd het avontuur van dune beads ook mijn manier van leven.

Waarom koop je bij dune beads?

Dune beads is een toegewijde internet winkel gespecialiseerd in kralen en benodigdheden . Ons doel is om je snelle, vriendelijke en betrouwbare service te bieden.
Wij zijn trots op onze producten en evenals op onze merken die staan voor designer kwaliteit en vakmanschap. Vaak kopen we direct bij kleine onafhankelijke leveranciers verspreid over de hele wereld, dit komt vooral tot uiting in een breed scala aan afwerkingen binnen ons verschillende gamma's.

Wie koopt van dune beads?

De prijsbewuste die graag kralen mixt ... het is niet nodig om meerdere strengen edelstenen te kopen en een enorme kralensoep te creëren ... je neemt wat je zal gebruiken ... en je hebt een goed gevoel over wat die keuze ook mag zijn.
Dit is de reden waarom dune beads zijn edelstenen per half streng of per een eenheid verkoopt: wij zijn ons ervan bewust dat je meestal maar een halve streng voor een armband en een anderhalve streng voor een ketting nodig hebt, dus laten we je de keuze om de traditionele twee volledige strengen of vier dune beads' eenheden te kopen tegen een gereduceerde prijs of je maakt de bewuste keuze om te nemen wat je nodig hebt. Het opent je budget tot een grotere verscheidenheid.
Natuurlijk zijn we onze professionele designers niet vergeten. Jij, de startende ondernemer, die behoefte hebt aan een brede waaier van kralen krijgt drie opties om uit te kiezen en voor de gevestigde kunstenaar ... wij steunen je graag in jouw ondernemerschap.

Veel plezier bij het creëren! Weef de magische schoonheid van geluk!

Sonja

http://dunebeads.com/nl/